Информатор

Информатор

ИНФОРМАТОР

0 209
Дали знаете кој ден е денес? 15ти март. Точно за почеток ... Денес е денот на 'Се што мислите е погрешно'. Овој неофицијален празник е...

0 259
Туѓината пуста да остане. Пуста и географијата да остане ... Кај и да е и македонскиот јазик ќе го заборавиш, ама патриотското во тебе...

0 236
Дали сте за или против одбележување и прославување на денешниот ден, 8ми Март - Денот на жената? Некои од вас ќе речат дека жената треба...

0 409
Какви сме, такви сме, за нигде сме, тие сме. Денес славиме 25 години независност на нашата мила земја, мајка Македонија. Точно четврт век откако...

0 395
Верувале или не, денес 6ти септември се празнува денот на читање книга. На 9ти август сите го славиме денот на љубители на книга, додека денес...