Сторија

Сторија

0 96

Мали и поголеми дечиња, вредни Коледарчиња, топло облечени, со црвени обравчиња и носиња, со кесе во рацете, одат од врата на врата и ја...

0 199

Драги пријатели, сограѓани, политичари и продадени души, За мене отсекогаш и засекогаш Македонија ќе биде најубавото место на земјата, место каде не ти е страв...

0 2271

АПЛАУЗ! Громогласен аплауз со стоечки овации наменет за креаторот на оваа ПРЕ-ПРЕ-ПРЕ кампања која така добро ги заголица ушињата на слушателКите, што дури им...

0 202

Никогаш народот не бил толку поделен, партизиран и политизиран како денес. Тоа е нашата реалност. Борба за опстанок. Борба во која бојата на образот...

0 8814

Како секој ден, така и денес уште рано рано додека не фатиле горештините се спремивме со моето дете (кое има годинка и некој месец),...

0 4494

Моментот на посакување добредојде на новиот член во вашата фамилија, малиот јунак или малата принцеза, е бесценет. За првпат се остварувате како мајка. Пред вас...

0 661

Границите за создавање семејство се поместуваат нагоре. Ако во последните децении таа се движеше помеѓу 20 и 25 години, сега е подигната помеѓу 25 и...

0 425

Автобус - Патничко возило наменето за превоз на поголем број на патници. Скопските автобуси слободно може да кажеме дека се повеќе од одлични. Средени,...

0 1228

Скопје. Некогаш го сметав за мој град. Денес веќе не се чувствувам така. Накратко ќе ви опишам како денес го доживеав моето, некогаш сакано,...

0 621

Само дома си е дома. Трето дете да ќариме станче. Најлесно пасош во рука и фаќаш магла од тука. И оп одеднаш да се...

Препорачуваме

0 512
Сте се запрашале ли некогаш што всушност треба да направите за да бидете навистина среќни? Одговорот е во откажување! Да добро слушнавте, и тоа...

Најчитани

0 8814
Како секој ден, така и денес уште рано рано додека не фатиле горештините се спремивме со моето дете (кое има годинка и некој месец),...

0 7254
Постои едно место на Фејсбук каде за само неколку секунди можеш да добиеш одговор на секое твое прашање, да разрешиш било каква дилема или...

0 4494
Моментот на посакување добредојде на новиот член во вашата фамилија, малиот јунак или малата принцеза, е бесценет. За првпат се остварувате како мајка. Пред вас...

0 4037
Ако сте авантуристички тип и сакате да ги искусите благодетите и лудориите кои овој свет ви ги нуди, тогаш најверојатно би сакале да го...