Бисерка

Бисерка

0 373
Македонија се сака со срце, со душа ... Ама најмногу се сака илјадници километри подалеку од неа ...

0 396
Драма ... Опасен трилер со примеси на комедија. Акција до крај. Без чипс и пивце не се седнува да се гледа, затоа што македонската...

0 586
Ви рековме дека ќе дојде до ова, вие не верувавте!

0 606
Македонија и се е можно ...

0 572
Правилото е едноставно ...

0 411
Мерило за успех ...

0 397
Квалитетот и квантитетот не идат заедно ...

Препорачуваме

0 1905
За најблискиот, најмилиот, најбудалиот ... за твојот најдобар пријател! Чувајте ги - ЕДНИ СЕ!  ...

Најчитани

0 8814
Како секој ден, така и денес уште рано рано додека не фатиле горештините се спремивме со моето дете (кое има годинка и некој месец),...

0 7254
Постои едно место на Фејсбук каде за само неколку секунди можеш да добиеш одговор на секое твое прашање, да разрешиш било каква дилема или...

0 4494
Моментот на посакување добредојде на новиот член во вашата фамилија, малиот јунак или малата принцеза, е бесценет. За првпат се остварувате како мајка. Пред вас...

0 4037
Ако сте авантуристички тип и сакате да ги искусите благодетите и лудориите кои овој свет ви ги нуди, тогаш најверојатно би сакале да го...