Малку шала и не е на одмет … Море сѐ е вистина од прво до последно!

Кои се нашите очекувања за кога ќе станеме родители … а која е реалноста …

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-1

 

За првото од пиле млеко, а потоа … ма дај што даш!

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-2

Децата кај баба и дедо … децата дома! Има разлика …

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-3

Кога сакаат нешто .. па кога ќе затрепкаат со очињата леле леле … а утре, па утре здравје е нов ден!

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-6

Од утре сум на диета! Утредента … ај од први!

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-5

 

Колку часа има денот толку се и расположенијата …

roditeli-deca-pre-potoa-interesno-smea-stoposto-mk-4

Нема коментари

Остави реплика