Лесни, штосни, ШИК! Три збора кои го опишуваат трендот за летото што следува. Кратки панталончиња или можеби бермуди, кој за што е …

Лебдете низ времето додека магијата во вашите очи го плени светот околу вас. Модерни и фанки, опуштени и тотално препуштени на топлото сонце кое срамежливо ѕирка низ мартовската завеса нежно галена од ветрот. Пролет е …

shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-1
shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-3  shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-6  shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-long-bermuda-shorts shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-5  shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-4  Bermuda-Shorts-shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-  Bermuda-Shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-3 Bermuda-Shorts-shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-1 shorts-fashion-street-trend-style-2018-swag-girl-woman-9 fashion blog for professional women new york city street style work wear

Нема коментари

Остави реплика