Со почетокот на првиот школски ден може слободно да ја затвориме оваа летна сезона и полека но сигурно да се спремаме за топлата и променлива есен. Мора да признаеме дека летното расположение сеуште не држи и секојдневно неуморно ги разгледуваме овогодинешните слики-разгледници направени на дестинациите кои летово ги посетивме.

Новата сезона носи и нови промени. Гардероба, обувки, шминка и секако да не ја заборавиме фризурата. Кој е спремен за малку „подрастична“ промена оваа есен? Што велите за едни тип-топ ШИШКИ? Ќе се изненадите колку еден прамен на вашата коса може да го промени вашиот целокупен изглед и секако ќе влијае позитивно шик на вашиот став, држење и поглед упатен кон светот околу вас како и на погледите упатени кон вас.

И што велите … спремни за шишки?

are-bangs-still-in-style-fashion-hair-makuup-trend-alert-style-tips-tricks-diy-2 are-bangs-still-in-style-fashion-hair-makuup-trend-alert-style-tips-tricks-diy-3 elle-bangs-emily-fashion-style-tips-tricks-2017-hair-makeup-diy elle-bangs-rita-ora-fashion-style-tips-tricks-2017-hair-makeup-diy are-bangs-still-in-style-fashion-hair-makuup-trend-alert-style-tips-tricks-diy-5 elle-bangs-fashion-style-tips-tricks-2017-hair-makeup-diy are-bangs-still-in-style-fashion-hair-makuup-trend-alert-style-tips-tricks-diy-4

Нема коментари

Остави реплика