Од светкави привремени тетоважи до монокини и мали бикини, до ланчиња, привезоци и разни тракатанци за жешко, журкачко лето! На што е ред годинава …

После толку вежбање, пилатес, трчање на Кеј и потење во теретана, време е да ги покажете тие секси нозе и да ги закитите со по еден медал. Медал за храброст, издржливости и пред се упорност. Нозете се во преден план годинава и тоа истакнати со нежно но впечатливо бохо ланче.

Погледнете за што станува збор …

New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag-5 New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag-2 fashion-girl-seaside-leg-chain-body-jewerly-New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag- New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag-4 New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag-3 Sexy-Mutilayer-Bohimia-Tassel-Pendant-Bikini-Beach-Jewellery-Leg-Chain-New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag-1 summer-beautiful-body-chain-leg-chain-New-fashion-spring-summer-2017-lifepopper-trend-leg-chain-style-swag

За тотално пеколно жешко лето .. Мхм жешко секако … Уживајте во секој момент!

Нема коментари

Остави реплика