БоХо стил за тотално опуштено лето

  0 266

  За сите опуштени и скроз кежуал расположени модни фрикови, БоХо стилот е нештото кое ќе ви ги даде сите лагодности и стилски погодности одеднаш. Релаксирани но и стилизирани до максимум ќе ги крадете туѓите погледи без нималку мака. Летото е пред вас и нека биде фанки и откачено до крај.

  Уживајте во секоја секунда од животот. Нека биде забава. Нека биде музика. Љубов насекаде. Насмевки нека блеснат. Еден е. Живеј го секој здив.

  Накриви капче и шибај …

  Processed with VSCOcam with s2 preset fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-6 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-5 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-4 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-3 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-8 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-9 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-10 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-11 fashion-style-spring-summer-2017-2018-lifepopper-casual-swag-tips-boho-street-beach-12

  Нема коментари

  Остави реплика