Лубеница – дар на летото. Освежува до максимум а има калории на минимум. Може да се конзумира во било кој период од денот без ни тронка страв дека ќе има лошо влијание на вашата фигура. Напротив, лубеницата може да помогне во регулирање на столицата и чистење на организмот, особено поради фактот дека таа е всушност 92% вода и е полна со витамини А, Б6 и Ц, антиоксиданти и аминокиселини.

Затоа идеме заедно во лубеница-стил летово. Да се поклониме на кралицата на летните задоволства …

Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-7 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-5 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-3 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-2 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-8 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-9 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-11 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-12 Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-13

Доста со поклонувања … дај сецни едно парче!

Watermelon-beach-towel-bag-accessories-summer-fun-fashion-style-2016-fruit-swag-10

Нема коментари

Остави реплика