Љубовен тоалет!

  0 363

  Велите дека го сакате вашиот партнер, дека делите се што имате и добро и лошо, дека неизмерно се сакате, почитувате и разбирате … Епа тоа не е веќе доволно!

  По ново треба во домашните услови да си обезбедите еден ваков „љубовен“ тоалет за сликата да биде комплетна! 

  funny-pictures-love-toilet-partners-in-crime

  Колку ли само романтични зборови ќе паднат додека двајцата … Дури и ако треба помош, партнерот ќе биде тука до вас да ве држи силно за рака …

  Ах таа љубов!

  Нема коментари

  Остави реплика